Slide toggle

NAŠA PONUDA

Vršimo komisionu prodaju donete robe i to samo za žensku populaciju.
Robu primamo na mesec dana sa produženim rokom od još jednog meseca. Robu možete povući iz komisiona LUX posle isteka 30 dana ukoliko se desi da nije prodata A moguće je ostaviti i na dalje uz saglasnost našu saglasnost.
Isplata je posle 30 dana od dana prijema a po predhodnoj najavi klijenta.

Za Vaša pitanja?

Monday - Friday: 12:00 - 20:00 Mileševska 9 11000 Beograd 063 444 445 kokarsanja@gmail.con

O nama

cropped-komisionlux_logo-400x299

Dobar tim uvek više pravi!

Mnogo godina u zajedničkom timu, divna saradnja, još bolje dopunjavanje. Intenzivna razmena mišljenja, nadogradnja znanja, iniciranje htenja…
Međusobno uvažavanje različitosti, uživanje u zajednički postignutim rezultatima na različitim projektima, jednom rečju – PORODICA!
41 godinu sa Vama.
Naša misija

U Komisionu LUX, kao porodičnoj firmi u sklopu Studija KOKAR koja posluje već 41 godinu, želimo da nastavimo da napredujemo i dopunjujemo novim znanjima i mogućnostima svoje poslovanje. Razvoj i unapređenje odnosa sa svojim klijentima nam je uvek bilo od velike važnosti.

Naša vizija

Asortiman u Komisionu LUX je posebno namenjen samosvesnim, samouverenim ženama, sofisticiranog ukusa, koje umeju dobro da brinu o sebi. Cilj nam je da se pruži mogućnost kupovine kvalitetnog, modernog, dizajniranog ili vintage komada, po povoljnijim cenama.

Naše želje

Sve radimo sa velikom pažnjom i mnogo ljubavi. Veliki trud ulažemo da izaberemo posebne komade za Vas! Želja nam je da zadovoljastvo kupaca bude dugoročno, a druženje u Komisionu LUX da se pamti po dobroj usluzi, kvalitetnim, interesantnim komadima i pozitivnoj energiji!

Studio KOKAR

Osnovan je daleke 1979 godine.
modni-detalji-600x600

Visa American Express Platne kartice | Master Card Maestro Card Dina Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code

Select your currency
RSD Српски динар