Политика приватности

Политика приватности, рекламације и услови коришћења
Политика приватности

У име komisionlux.com обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима/ корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Дајемо купцима могућност избора укључујући
могућност одлуке да ли желе или не да се избришу са маилинг листа које се користе за маркетиншке кампање. Сви подаци о корисницима/купцима се строго чувају и доступни су
само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени komisionlux.com (и пословни партнери) одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

Услови коришћења

Употребом овог интернет сајта потврђујете да сте прочитали, разумели и прихватили ове услове коришћења (у даљем тексту “услови”) и слажете се да сте обавезни да их поштујете, као и све друге применљиве законе и прописе. Уколико не прихватате ове услове, немојте користити овај интернет сајт.

Комисионлуџ.цом може изменити ове Услове у било ком тренутку изменама у овом тексту. Требало би да посетите ову страницу с времена на време и проверите ажурне Услове, јер сте њима законски везани. Поједине одредбе ових Услова могу бити нађачане експлицитним законским актима или саопштењима истакнутим на другим страницама овог сајта.

Заштита поверљивих података о трансакцији

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом ССЛ протокола и ПКИ система, као тренутно
најсавременије криптографске технологије.
Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица, Банца Интеса ад Београд, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.“

Повраћај средстава

У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, Комисионлуџ.цом је у обавези да повраћај врши искључиво преко ВИСА, ЕЦ/МЦ и Маестро метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице.

Употреба интернет сајта

Сав материјал на овом интернет сајту (у даљем тексту “Сајт”) је заштићен ауторским правима и свака неовлашћена употреба може представљати кршење Закона о ауторском и сродним правима, Закона о жиговима или других закона из области интелектуалне својине. Осим уколико је другачије назначено на другом месту на овом сајту, сав садржај можете прегледати, копирати, штампати или преузимати искључиво за личну, некомерцијалну употребу и у информативне сврхе, под условом да све назнаке о ауторским правима или другим власничким информацијама који су садржани у оригиналном документу задржите у свим копијама. Не можете мењати садржај овог сајта ни на који начин, нити га репродуковати или јавно приказивати, изводити, дистрибуирати или на други начин користити у јавне или комерцијалне сврхе. Не узимајући у обзир претходно наведено, било који софтвер или други материјал доступан за преузимање или коришћење преко овог сајта који поседује сопствене услове коришћења или лиценцирања налази се под заштитом тих услова. Уколико прекршите било који од ових Услова, ваша дозвола за употребу сајта ће бити повучена и бићете обавезни да одмах уништите све садржаје које сте преузели или одштампали.

Осим ако је експлицитно другачије назначено овде или на некој другој страници овог сајта, ништа овде садржано, било изричито, прећутно, одрицањем или на други начин, вам не даје право да користите било који део интелектуалне својине коју сте пронашли на Сајту.

Информације

Сви материјали, повратне информације или друге врсте информација које доставите овом Сајту или у компанији Комисионлукс поводом овог сајта (“Информације”) неће бити сматрани за поверљиве или власничке. Комисионлуџ.цом ће бити искључиви власник свих информација прикупљених на Сајту или у вези са њим. komisionlux.com нема никакве обавезе у односу на такве информације и слободан је да их користи без ограничења за било које сврхе (као што је употреба, репродукција, модификација, објављивање, (ре)дистрибуција, јавно приказивање итд.) и без навођења извора.

Забрањено је постављати или преносити на Сајт или са њега било какве противзаконите, претеће, клеветничке, понижавајуће, обсцене, порнографске или друге материјале који крше било које законе.

Рекламације

Рекламације на оштећење у транспорту

Веома је важно да сва оштећења у транспорту, виђлива на паковању производа одмах пријавите куриру који вам испоручи робу. Свако оштећење при транспорту купац је дужан да пријави у року од 24х од пријема робе.

Уколико уочите такво оштећење, немојте потписати пријем пошиљке или замолите курира да сачека док проверите да ли оштећење на паковању условило и оштећење самог производа или губитак делова. Уколико производ није оштећен, и сви делови су на броју, потпишите пријем пошиљке.

Рекламације на податке или погрешну врсту робе

Уколико сте примили пошиљку и након отварања кутије установили да испоручена роба не одговара нарученој или подаци на рачуну нису одговарајући, молимо Вас да нас, најкасније у року од 24х од тренутка пријема пошиљке, позовите телефоном на број +381 11 2455 555, или пошаљете е-маил са својим подацима (име, презиме, телефон) на е-маил sanjakokar@gmail.com и опишете какав проблем имате. У најкраћем могућем року, одговорћемо потрошачу на изјављену рекламацију и обавестићемо Вас о даљем поступању. Рок за решавање рекламације је 15 дана од тренутка пријаве исте.

Изјава о конверзији

Сва плаћања ће се вршити у српској валути – динарима (РСД). Износ за који ће рачун ваше кредитне картице бити задужен добија се конверзијом цене у еврима у српски динар према званичном курсу Народне банке Србије. Приликом задуживања ваше кредитне картице, исти износ се конвертује у локалну валуту према курсу удружења кредитних картица. Као резултат ове конверзије постоји могућност благе разлике од оригиналне цене наведене на нашем сајту.
Све цене су изражене са ПДВ-ом и нема додатних трошкова.

Плаћање робе врши се на два начина:

Плаћање поузећен готовински у тренутку испоруке
Платним картицама током процеса куповине на сајту

Важи само за плаћања поузећем:
За уплату откупнине до 1000 РСД наплаћује се 30 РСД са ПДВ-ом.
За откупнине вредности веће од 1000 РСД наплаћује се 0,7% од вредности откупнине + ПДВ.

Select your currency
RSD Serbian dinar
EUR Euro