O nama

cropped-komisionlux_logo-400x299

Dobar tim uvek više pravi!

Mnogo godina u zajedničkom timu, divna saradnja, još bolje dopunjavanje. Intenzivna razmena mišljenja, nadogradnja znanja, iniciranje htenja…
Međusobno uvažavanje različitosti, uživanje u zajednički postignutim rezultatima na različitim projektima, jednom rečju – PORODICA!
41 godinu sa Vama.
Naša misija

U Komisionu LUX, kao porodičnoj firmi u sklopu Studija KOKAR koja posluje već 41 godinu, želimo da nastavimo da napredujemo i dopunjujemo novim znanjima i mogućnostima svoje poslovanje. Razvoj i unapređenje odnosa sa svojim klijentima nam je uvek bilo od velike važnosti.

Naša vizija

Asortiman u Komisionu LUX je posebno namenjen samosvesnim, samouverenim ženama, sofisticiranog ukusa, koje umeju dobro da brinu o sebi. Cilj nam je da se pruži mogućnost kupovine kvalitetnog, modernog, dizajniranog ili vintage komada, po povoljnijim cenama.

Naše želje

Sve radimo sa velikom pažnjom i mnogo ljubavi. Veliki trud ulažemo da izaberemo posebne komade za Vas! Želja nam je da zadovoljastvo kupaca bude dugoročno, a druženje u Komisionu LUX da se pamti po dobroj usluzi, kvalitetnim, interesantnim komadima i pozitivnoj energiji!

Studio KOKAR

Osnovan je daleke 1979 godine.
modni-detalji-600x600
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro

Visa American Express Platne kartice | Master Card Maestro Card Dina Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code

Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro